Kuumakse al. 63.40 / 60 kuud

Keeway Hurricane 50 4T

1,890.00

Saadaval järeltellimisel

Kirjeldus

Keeway Hurricane 50 4T

Populaarne Hurricane mudel on tulnud tagasi Keeway tootevalikusse!

Kerget ja kompaktset Hurricane motorollerit on lausa lust käsitleda ka kitsamates tingimustes ja sobib ka pikemat kasvu sõitjatele.

Hurricane peidab endas töökindlat, modernset ja ökonoomset 4-taktilist 50cc E5 mootorit. Ajatult stiine disain ja tänapäeva tehnoloogia – LED päevatuled, tagatuli, suunatuled, USB-laadijapesa.

Keeway brändi ajalugu sai alguse Ungaris 1999a. Praeguseks on Keeway esindused üle maailma enam kui 80-s riigis. Toodetakse mitte ainult motorollereid, vaid ka kuni 600cc mootorrattaid. Uue hingamise ja kvaliteedi sai Keeway 2007a. ostes osaluse 108a. pikkuse ajalooga Itaalia mootorratta tootjas Benelli. Seoses sellega liideti suurkorporatsiooni Itaalia inseneride ja disainerite teadmised ja oskused. Käesoleval ajal tulevad uued Keeway mudelid Benelli disainerite käe alt ja on kõrge kvaliteediga ning euroopalikult pilkupüüdva disainiga.

KEEWAY HURRICANE on uue põlvkonna motoroller nooruslikult moodsa ja sportliku disainiga.

Kerget ja kompaktset Hurricane motorollerit on lausa lust käsitleda ka kitsamates tingimustes ja sobib ka pikemat kasvu sõitjatele.

Hurricane peidab endas töökindlat, modernset ja ökonoomset 4-taktilist 50cc E5 mootorit. Ajatult stiine disain ja tänapäeva tehnoloogia – LED päevatuled, tagatuli, suunatuled.

Motoroller käib ajaga kaasas! Hurricane omab USB-laadijapesa, 6.2L kütusepaaki, selget näidikutepaneeli, mugavat sadulat, lihtsaid nuppe, efektiivseid pidureid ja kvaliteetseid rehve.

Motorolleril on mahukas panipaik sadula all, kuhu mahutada lahtine kiiver.

KEEWAY järelteenindus on tagatud kõikides Eesti suurimates linnades – Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Rakveres, Kuressaares, Haapsalus, Kärdlas

IGATI KAASAEGNE MOTOROLLER, MIS EI KÜSI SINU VANUST!