Kuumakse al. 6.38 / 12 kuud

NAASTREHV Hankook Winter I-Pike RS2 155/65 R14

75.00

18 laos

Kirjeldus

NAASTREHV Hankook Winter I-Pike RS2 155/65 R14.
Hankook Winter i*Pike RS2 W429 rehvid loodi spetsiaalselt külmade ja lumiste talvede ning raskete tingimuste läbimiseks.
Need naelrehvid on mõeldud spetsiaalselt Põhjamaise kliima jaoks.
Rehvil on suunaga muster, millel on sügavad rehviplokid diagonaalselt asetsevad siksaki-laadsed lamelliliistud. Selline lahendus andis rehvile parima jõudluse ja hea pidurdus võimekuse.
Uuel rehvil on 12 rida naaste, kui eelmisel mudelil oli seda 10 rida.
Naastud on paigaldatud ühtlaselt terve rehvimustri pinnal ja kokku on 190 naastu rehvil.

Tehnikamaailma 2019 rehvitest 3 koht ja 2020 rehvitest 5 koht.
Tehnikamaailm rehvitest 2019 arvutuse HANKOOK Winter I*Pike RS2 ülevaade:
Juhitavus jääl ja lumel:
Hankooki jääpidamine on tipptasemel. Igas olukorras käitub rehv loogiliselt ja kuulekalt. Lumel pidurdamisel on Hankook kogu testirühma parim. Kõige keerulisemates oludes on rehv pisut ülejuhitav.
Juhitavus märjal ja kuival asfaldil:
Märjal asfaldil on Hankook päris hea naastrehv. Pidurdamisel ja möödumisel on pidamist piisavalt ning rehv ei üllata juhti. Kuival reageerib Hankook laisalt ja möödumine paneb tagarataste pidamise proovile. Hankook on ka pidamise piiril rahulik, pidamine ei kao äkitselt.
Ökonoomsus ja mugavus:
Hankooki naastumüra on selgesti kuulda. Veeretakistus on naastrehvi jaoks hea.

Korea päritolu Hankook on üks maailma suurimaid rehvitootjaid, kelle puhul on peamisteks märksõnadeks kvaliteet, kauakestvus ja silmapaistev hinna-kvaliteedi suhe.

Hankook on rehve tootnud aastast 1941 ning brändi tootevaliku kvaliteedile annab veelgi selgema kinnituse koostöö mitmete tuntud autotootjatega, olles ametlikuks rehvipartneriks teiste seas Audile, BMWle, Mercedes-Benzile ja Porschele. Samuti varustas Hankook kahe aasta jooksul oma rehvidega 3,5 miljonit Fordi sõidukit.

Aastate jooksul on Hankooki rehvide jõudlust ja vastupidavust tõestanud ka osalemine mitmetest võistlusspordisarjades, nende seas ka Le Mansi sarjas Ferrari rehvipartnerina. Tänu pikaaegsele kogemusele eri motospordialadel suudabki Hankook täna pakkuda rehvi, mis pakub kvaliteedi, soorituse ja hinna osas paljutki.

Kui tunned, et sooviksid oma igapäevasõitude juures vähem rehvimüra, paremat kütusesäästlikkust ning kauemkestvaid rehve, siis on Hankooki tootevalik sinu jaoks õige.

NB! Müüme kas paari või jooksuna st. tellida saab kas 2 või 4 tükki korraga.